zodiaccircle

ΚΡΙΟΣ
Με την είσοδο του Απριλίου γίνεσαι πιο πρακτική και κοινωνική. Όσο κι αν ο συναισθηματισμός σου είναι ελαφρά τσαλακωμένος, λόγω της θέσης της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες, αλλά ούτε και να σνομπάρεις. Υπερασπίσου με όλες σου τις δυνάμεις τα σχέδια και τα όνειρά σου και θα καταφέρεις να κερδίσεις πολλά. Για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που θα έχεις την υποστήριξη του Ερμή στο ζώδιό σου, οι επαγγελματικοί σου συνεργάτες θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι με εσένα γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά, ώστε να αποκομίσεις τα οφέλη που είναι προ των πυλών να σου δοθούν. Στις 4, που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, σκέψου καλά πριν πράξεις και μην εκτίθεσαι σε προκλήσεις, ιδιαίτερα οικονομικού περιεχομένου.


Αισθηματικές
Μια φάση ισορροπίας και εύνοιας στις σχέσεις σου θα επικρατεί τον Απρίλιο. Ο Δίας από τον Λέοντα θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 8 και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βάλεις τώρα τις σχέσεις σου σε νέες βάσεις. Αν δεν το παρακάνεις με την παροιμιώδη γκρίνια σου και δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από τους άλλους, τα πράγματα θα κυλήσουν ευνοϊκά για εσένα. Ο Ερμής, που θα εισέλθει στον Ταύρο στις 15, πιθανόν να σου φέρει κάποια κούραση και να χαμηλώσει λίγο τους τόνους στο συνήθως ανήσυχό σου πνεύμα, αλλά τρεις μέρες μετά, η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου θα ανεβάσει κατακόρυφα τις επικοινωνίες σου και θα γίνεις πιο διπλωματική και γλυκομίλητη, πράγμα που θα εκλάβουν θετικά οι φίλοι, η οικογένεια και ο σύντροφός σου και θα σου το ανταποδώσουν. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, μπορείς να έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου και να οραματιστείτε κοινούς στόχους. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 11 και μετά, θα σου χαρίσει τέτοια γοητεία και λάμψη, που εύκολα θα μαγέψεις όσους σε συναναστρέφονται.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη συναντήσεις. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και θα ήταν καλό κάποια μελλοντικά σχέδια που κάνεις, να τα δεις με αντικειμενικότητα, μιας και οι δυνατότητες που έχεις τώρα είναι πάρα πολλές. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα πρέπει να αρπάξεις, γιατί θα είναι συμφέρουσες για την πρόοδό σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα, που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα, απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.ΤΑΥΡΟΣ
Με το ξεκίνημα του Απριλίου, σε απασχολούν πολλά θέματα και οι γενικότερες δυσκολίες είναι ακόμα ορατές και σε έχουν αποδιοργανώσει. Από τις 4 και μετά, που θα απομακρυνθεί η αρνητική επιρροή της Έκλειψης Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό, το σκηνικό της καθημερινότητάς σου βελτιώνεται σταδιακά. Φρόντισε τώρα να κάνεις στην ζωή σου κάτι περισσότερο από ό,τι κάνεις μέχρι τώρα. Βρες καινούριους τρόπους να αμυνθείς των ιδεών και των σχέσεών σου, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να απειλήσει κάτι σε αυτούς τους δύο τομείς. Το δεύτερο μισό του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου, βάλε τον εαυτό σου σε μία τάξη και δούλεψε πάνω σε νέα επαγγελματικά μοντέλα, όσο και αν σου φαίνονται παράτολμα ή επικίνδυνα. Η τύχη θα βοηθήσει να ευοδωθούν, ιδιαίτερα από τις 20 και μετά, που και ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιό σου.

Αισθηματικές
Το ξεκίνημα του Απριλίου σε βρίσκει ιδιαίτερα εκδηλωτική και ρομαντική στη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και αντί για θετικά, να έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Τα πάντα θέλουν μέτρο, γι’ αυτό μην ξεφύγεις! Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα συμβαίνει σε ευνοϊκό για εσένα ζώδιο, αυτό του Κριού, με αποτέλεσμα να σε βοηθάει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, ώστε να μην σε προβληματίζουν. Η παραμονή του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιό σου μέχρι τις 11, καθώς και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία από τον Λέοντα από τις 8 και μετά, θα καθαρίσουν το τοπίο από πληγές του παρελθόντος και, ακόμη κι αν η ψυχική σου ανάταση δεν θα είναι άμεσα ορατή, θα σε απελευθερώσουν σταδιακά και θα σε ανοίξουν τόσο προς τον σύντροφό σου όσο και προς την οικογένειά σου. Αν είσαι single, το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους από τις 11 και μετά, θα σε κάνει κοινωνική, ομιλητική και εκδηλωτική, με αποτέλεσμα να αυξηθούν ιδιαίτερα οι γνωριμίες σου. Κοίτα μπροστά και με λίγη περισσότερη αισιοδοξία, τα αναπάντεχα μπορούν να συμβούν για εσένα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα τον Απρίλιο θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Θα ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα και θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μπορείς επίσης να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αρκεί να είσαι σίγουρη ότι αυτό είναι που θέλεις. Αυτός ο μήνας θα σου δώσει πολλές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν στα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και, με τις κατάλληλες κουβέντες με τους ανωτέρους σου, θα τα καταφέρεις. Να θυμάσαι ότι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι ένα διάστημα που θα σε αποζημιώσει τόσο ψυχικά και ηθικά, όσο και υλικά. Απόλαυσέ το!ΔΙΔΥΜΟΙ
Τον Απρίλιο, ο τομέας της εργασίας σου περνάει σε καινούρια φάση, άκρως ενδιαφέρουσα αλλά και κοπιαστική. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό μέχρι τις 15, είναι σίγουρο πως θα πετύχεις τις επιδιώξεις σου, αν δεν φοβηθείς να δουλέψεις σκληρά. Φρόντισε λίγο την οικονομική σου διαχείριση, αλλά μέσα σε όλα αυτά χάρισε στον εαυτό σου την ψυχαγωγία που χρειάζεται πολύ. Ο μήνας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 11 και τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8 από το ζώδιο του Λέοντα, είναι σημαντικός για κάθε είδους επαφές. Αισθηματικά, η κατάσταση μπορεί να μην είναι ιδανική, αλλά χρησιμοποιώντας την λογική σου, μπορείς να την βελτιώσεις αρκετά. Αν είσαι μόνη, αξιοποίησε αυτή την κατάσταση για να γίνεις πιο δημιουργική!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ ευνοϊκούς ρυθμούς τον Απρίλιο. Έχεις πολλές καλές επιρροές με το μέρος σου, μιας και η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Κριό μέχρι τις 15 θα αυξήσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, θα αναθερμάνει την κοινωνικότητα σου, αλλά και τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, ενώ ο Άρης που θα κινείται στον Ταύρο, θα σε προσγειώνει ομαλά σε σχέση με την ποιότητα των ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 11 και μετά, θα στρέψει την προσοχή πάνω σου και με λίγη καλή θέληση, θα καταφέρεις να έχεις με το μέρος σου τόσο στον σύντροφό σου, όσο και την οικογένειά σου. Επίσης, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στον Κριό, θα αυξήσει τη σεξουαλικότητά σου και την τάση σου για παιχνίδι, ενώ θα δώσει μία ανάλαφρη, αλλά και δυναμική νότα στο δυναμισμό σου. Αν είσαι single, μην αφήσεις αυτόν το μήνα να πάει χαμένος, άνοιξε τα χαρτιά σου και εκτός από το να περνάς καλά άρχισε να θεμελιώνεις τις σχέσεις που θα ευδοκιμήσουν μακροπρόθεσμα. Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις απογόνους, αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να το πράξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτόν το μήνα θα είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Μπορείς τώρα να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν ακόμα μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στο Ζυγό, θέλει λίγη προσοχή από τη μεριά σου όσον αφορά στις συναλλαγές σου. Πρέπει να δείξεις υπομονή και κατανόηση απέναντι σε όλους εκείνους που προσπαθούν να σου περάσουν τα δικά τους θέλω με πλάγιους και ύπουλους τρόπους. Μην διστάσεις ούτε στιγμή να είσαι απόλυτη μαζί τους και να τους δώσεις να καταλάβουν ότι δεν θα ακολουθήσεις καμία από τις τακτικές που σου συστήνουν, από τη στιγμή που δεν συμφωνείς μαζί τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, να υπογράψεις συμβόλαια και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ο κατάλληλος μήνας για να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να κάνεις εφικτούς τους περισσότερους στόχους σου, είτε αφορούν στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σου. Να προσέχεις όμως να μην αμελείς τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, διότι δεν διεκπεραιώνονται από μόνες τους και αν συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς, θα βρεθείς σε αδιέξοδο στο τέλος του μήνα. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό μέχρι τις 15 και την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 11 και μετά, θα αλλάξει λίγο το πρόγραμμά σου και θα διευρυνθεί κατά πολύ η κοινωνική σου δραστηριότητα. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα λάβει χώρα στις 4 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού μην κάνεις καινούρια ανοίγματα χωρίς να έχεις τις απαραίτητες βάσεις και μην είσαι εύκολη στα συμπεράσματα για τα αισθήματα των ατόμων που σε περιβάλλουν και φαίνονται "φίλοι" σου.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα μπαίνεις σε μία διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και αναλύσεων στην αισθηματική σου ζωή με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένη πριν καν ξεκινήσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 11, θα σταθεροποιήσει κάποιες σχέσεις σου και θα φέρει στο προσκήνιο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, παρά του συντρόφου σου, αν διατηρείς κάποιον μόνιμο δεσμό. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να πάρεις την αγάπη και τη στοργή που έχεις ανάγκη και μην εγκλωβίζεσαι στον αδυσώπητο εγωισμό σου που πολλές φορές σε κάνει ψυχρή και απόμακρη. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, μην φοβηθείς να κάνεις ένα ξεκίνημα με άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και δώσε μία ευκαιρία στην ερωτική και σεξουαλική σου ζωή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, με τον Ερμή να έχει εγκατασταθεί πλέον στον Ταύρο και τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Κριού στις 18, η σεξουαλικότητά σου θα πορεύεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και αν βρεις τη δύναμη και την τόλμη να παραμερίσεις τις αναστολές σου, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές! Δραστηριοποιήσου, με ταίρι ή χωρίς, και θα δεις ότι η ζωή θα σου χαμογελάσει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα αυτόν το μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να προωθήσεις ό,τι καθυστερούσε στο παρελθόν. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Με ομαδική συνεργασία θα προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους και τις ιδέες σου, ενώ το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο θα είναι υπέρ του δέοντος ευχάριστο και δημιουργικό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι άκρως συμφέρουσες, ιδιαίτερα για τα οικονομικά σου, και καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να τις αξιοποιήσεις. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Ίσως με συνετό χειρισμό να καταφέρεις και να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα για τις δύσκολες μέρες που έπονται…ΛΕΩΝ
Η κινητικότητά σου αυξάνεται σημαντικά τον φετινό Απρίλιο, ο χρόνος κυλά γρήγορα και συχνά οι εξελίξεις στο παρασκήνιο της ζωής σου κινούνται γρηγορότερα από ό,τι εσύ. Ο Ερμής που κινείται στον Κριό μέχρι τις 15 σε καλεί να υπερασπίσεις τα κεκτημένα και τα συμφέροντά σου, αλλά μην πάρεις θέση μάχης απέναντι σε εκείνους που μπορεί να αξίζουν ένα πόλεμο -δεν συμφέρει να τον κάνεις την δεδομένη στιγμή. Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα σε κάνει να νιώθεις κουρασμένη γι’ αυτό θα πρέπει να καταβάλλεις περισσότερες προσπάθειες για να επεκτείνεις αποτελεσματικά τις δραστηριότητές σου. Από τις 8 του μήνα και μετά, που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, η δυναμικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα είσαι σε εγρήγορση για να προλάβεις τις εξελίξεις, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για το συμφέρον σου.

Αισθηματικές
Προσπάθησε τον Απρίλιο να κινηθείς σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και να θυσιάσεις περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου στο σπίτι και την παρέα του συντρόφου σου. Η Αφροδίτη, που αποχωρεί στις 11 από τον Ταύρο και εισέρχεται στους Διδύμους, θα σε κάνει ακόμα πιο κοινωνική και θα σου δώσει τη δυνατότητα να λύσεις πολλά από τα θέματα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και δημιουργούν ψυχρότητα μεταξύ σας. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις καινούριες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στη σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένη, το πλανητικό σκηνικό του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα θα σου ανοίξει τους δρόμους για να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, πιο κοντά στα θέλω και τις ανάγκες σου. Μην μένεις απαθής στις διεκδικήσεις τους και φρόντισε να βάλεις στην άκρη τις αναστολές και τις φοβίες σου. Ο έρωτας καραδοκεί.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να είχες μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και θα αγγίξεις την επιτυχία! Θα έχεις κάποιες υποσχέσεις στη δουλειά σου, που θα καθορίσουν το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Να θυμάσαι ότι ο Απρίλιος είναι καλός για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, όπως και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας και να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τον φετινό Απρίλιο θα αναδιοργανωθείς συναισθηματικά και οικονομικά. Αλλάζει το σκηνικό στο περιβάλλον που κινείσαι, είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου, ενώ ο Ερμής που θα κινείται στον Κριό μέχρι τις 15, καθώς και η Αφροδίτη που εισέρχεται στους Διδύμους τρεις μέρες μετά, φέρνουν στο προσκήνιο νέους ανθρώπους και ιδέες. Με τον Άρη να παραμένει στον Ταύρο για όλη τη διάρκεια του μήνα, η εργασία σου θα βοηθήσει να αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Σχέσεις και συνεργασίες ακολουθούν μία πορεία γεωμετρικής προόδου, η οποία φτάνει σε ένα κρεσέντο στις 18 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και κινδυνεύει λίγο να σε τρελάνει… με την καλή έννοια. Από εκεί και μετά, διατήρησε ένα μέτρο παντού και φρόντισε να εξασφαλίσεις λίγη ξεκούραση για τον εαυτό σου, γιατί οι ρυθμοί που θα κινείσαι θα είναι εξαντλητικοί!

Αισθηματικές
Αρκετά έντονος μήνας προβλέπεται ο φετινός Απρίλιος για εσένα. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 στο Ζυγό, πολλά θα είναι αυτά τα οποία θα αποκαλυφθούν για τις ερωτικές σου σχέσεις, που ίσως σε προσγειώσουν λίγο ανώμαλα. Οι απαιτήσεις αυτών που αγαπάς αυξάνονται και σε ένα βαθμό δεν σε καταλαβαίνουν ιδιαίτερα. Από τις 8 του μήνα και μετά, που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Λέοντα, θα περάσεις πιο εύκολα την άποψή σου. Ωστόσο, πρόσεξε να μην επιμείνεις στα προβλήματα που εμφανίζονται τώρα και μην προκαλέσεις ρήξεις. Το δεύτερο μισό του μήνα θα σου δώσει όλο και περισσότερες διεξόδους για να λύσεις τα θέματα που προκύπτουν προς όφελός σου. Τόσο αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, όσο και των singles, τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στον Κριό, οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο αρμονικές, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε έχουν πληγώσει και να βάλεις πλώρη για νέα δεδομένα και άλλη, πιο δημιουργική, ερωτική ζωή.

Επαγγελματικές
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να σε ευνοεί, τόσο από τον Κριό όσο και από τον Ταύρο από τις 15 και μετά, μπορείς να κάνεις επαφές και καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, θα δεις κάποιες προσδοκίες σου, που σκέφτεσαι να υλοποιήσεις, να παίρνουν σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περιμένεις. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την υπομονή σου, ώστε να μπορέσεις να κατακτήσεις την κορυφή. Τώρα είναι η στιγμή που θα αναγνωριστεί ο κόπος σου και οι προσπάθειές σου, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Μία αύξηση του μισθού σου ή κάποια μπόνους, θα αναπτερώσουν την ψυχολογία σου και θα προβείς σε αγορές, που θα ανανεώσουν την εικόνα του σπιτιού σου ή της εξωτερικής σου εμφάνισης, χωρίς καμία ενοχή ή προβληματισμό. Η τύχη είναι με το μέρος σου!ΖΥΓΟΣ
Ο Απρίλιος φέρνει εξελίξεις στην οικογενειακή και στην κοινωνική σου ζωή. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό μέχρι τις 15, θα γίνεις πιο αποφασιστική και συνεργάσιμη. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 11, τα πράγματα είναι έντονα και έχουν την ομορφιά τους. Στις 4, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, φρόντισε να μην βιαστείς στις επιλογές που θα κάνεις και κυρίως μην αφήσεις το χρόνο να φεύγει χωρίς να προσθέσει κάτι θετικό στην εξέλιξη της σχέσης σου. Οι ζυμώσεις στη δουλειά σου καλλιεργούν ένα συνδυασμό αγωνίας, περιέργειας και αισιοδοξίας, που θα σου αναπτερώσει το ηθικό, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο. Κάποια νευράκια θα είναι αναπόφευκτα, αλλά μην πτοηθείς, γιατί θα είναι περαστικά. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 18, θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιες αμφίβολες καταστάσεις και θα βελτιώσει τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές
Η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 11 και μετά θα κάνει τη δουλειά της και θα φέρει τη σχέση σου εκεί που θέλεις. Όλο το μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στον σύντροφό σου για να είναι ευτυχισμένος. Η αδρεναλίνη σου θα ανέβει ακόμα περισσότερο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει, με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στο ζώδιο του Κριού. Από τις 8 του μήνα και μετά, που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Λέοντα, θα κάνεις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα, ώστε να διατηρήσεις το ωραίο κλίμα μεταξύ σας. Η περίοδος επίσης είναι ιδανική για να κάνεις μία ανακαίνιση και να ανανεώσεις το χώρο του σπιτιού σου. Και αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, μην μένεις άπραγος, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσεις να βρεις τον άνθρωπο που ψάχνεις εδώ και καιρό, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Ίσως και με λίγη τύχη να βάλεις τώρα τις βάσεις για μία σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στον επαγγελματικό σου τομέα αυτόν το μήνα. Ο Ερμής από τον Κριό, αλλά και από τον Ταύρο από τις 15 και μετά, θα σου δώσει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Σε όλα αυτά προστίθεται και ο Άρης, που θα κινείται στον Ταύρο για όλο το μήνα και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Όπως κατάλαβες, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, αλλά να προωθήσεις τις ιδέες σου και να τολμήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα. Το αποτέλεσμα θα είναι να αισθανθείς την πληρότητα που ήθελες. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Απρίλιος αυτός έρχεται για να σε βοηθήσει σημαντικά. Στο ξεκίνημά του, με τον Ερμή να κινείται στον Κριό και τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Λέοντα, οι ημέρες εξυπηρετούν σημαντικά τις επιδιώξεις σου και οι πιθανότητες να έχεις επιτυχή αποτελέσματα αυξάνονται αισθητά. Ενδιαφέρον θα αναπτυχθεί και στην αισθηματική σου ζωή, με τον Άρη να πορεύεται στον Ταύρο και να εκτινάσσει τον αισθησιασμό σου στα ύψη. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι για τους ελεύθερους επαγγελματίες αυτή η περίοδος, αλλά και για τους πιο φιλόδοξους, καθώς η επανάληψη προσπαθειών που στο παρελθόν δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα, τώρα προβλέπεται ότι θα ευοδωθούν. Από τις 11 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Διδύμους, η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σου τονίζονται. Από τις 18 και μετά, με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω, πρόσεξε λίγο τη διαχείριση των οικονομικών σου, διότι μπορεί να παρασυρθείς σε έξοδα που καλό θα είναι να αποφύγεις.

Αισθηματικές
Με το ξεκίνημα του μήνα καλωσορίζεις και τις καλές εξελίξεις στη σχέση σου. Η Αφροδίτη που θα κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 11, θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία και η καλή σου διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η αισιοδοξία και η πίστη στις δυνατότητές σου θα είναι τόσο αυξημένες, που θα τις μεταδίδεις πολύ έντονα και στον σύντροφό σου. Από τις 8 του μήνα και μετά, που ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Λέοντα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις προτάσεις σου για κάποιες αποδράσεις και γενικότερα για καταστάσεις που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, ώστε να περνάς όμορφα εσύ, αλλά και εκείνος. Αν είσαι single, τώρα, με την καλή πλανητική επιρροή κινήσου όπως πρέπει, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και θα διαπιστώσεις ότι ο επιμένων νικά!

Επαγγελματικές
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αυτόν το μήνα στα επαγγελματικά σου. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η ανοδική σου πορεία είναι εξασφαλισμένη. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Οι ιδέες σου θα είναι τόσο ευφάνταστες που θα καταπλήξεις ακόμη και τους πιο δύσκολους από τους προϊσταμένους σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα σε απασχολήσουν γιατί θα σου δημιουργηθούν κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις άμεσα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ή ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναστάτωση θα παρουσιάσει ο οικογενειακός χώρος και το στενό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει με τις μικρές… ανταρσίες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του μήνα. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό μέχρι τις 15, αλλά και τον κυβερνήτη σου Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Λέοντα από τις 8 και μετά, αλλάζει το κλίμα στα εργασιακά σου και κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που δεν προχωρούσαν, τώρα αρχίζουν να ευοδώνονται. Παράμεινε ψύχραιμη την ώρα κάποιων επεισοδίων που θα προκαλέσει η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό στις 4 Απριλίου και προσπάθησε να κάνεις το στρες σου παραγωγικό και όχι αιτία αποδιοργάνωσης του ψυχικού σου κόσμου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, με τον Ερμή να κινείται στον Ταύρο και τον Ήλιο να ακολουθεί την ίδια πορεία στις 20, να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, δείξε κατανόηση σε ανθρώπους που δεν μπορείς να αποφύγεις και πρόσεξε τις ανακοινώσεις που θα βάθαιναν το χάσμα στις σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ καλή αυτόν το μήνα. Μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοια της Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι τις 11 και να επιλύσεις τα προβλήματα του παρελθόντος που κυνηγούν ακόμη τη σχέση σου. Ιδιαίτερα από τις 8 και μετά, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι περισσότερο ευνοϊκό για το ζώδιό σου, κυνήγησε τα όνειρά σου με δυναμισμό και να είσαι σίγουρη ότι ο σύντροφός σου θα σε ακολουθήσει και θα περάσετε αξέχαστες γιορτές. Αν είσαι single, ο ρομαντισμός σου θα σε κάνει να διερευνήσεις μία φιλία και να της δώσεις την ευκαιρία να μετατραπεί σε ερωτικό δεσμό. Η Νέα Σελήνη πάντως, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 στον Κριό, ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα για αυτό μην διστάσεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Ο Ερμής θα σου δώσει την εύνοιά του, ώστε να έχεις καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε κρατούν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Ο Άρης από τον Ταύρο όλο τον Απρίλιο, θα σου δώσει μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά, ο Ήλιος που θα εισέλθει στον Ταύρο στις 20, σου προσφέρει τα εφόδια για να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να ήταν στάσιμες μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και καινούρια ξεκινήματα που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί για άλλη μια φορά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι μέρες του φετινού Απριλίου θα είναι καταναλωτικές, αγχώδεις, ενώ θα σου ενισχύσουν το αίσθημα της ιδιοκτησίας. Καταλαμβάνεσαι από ένα φόβο για το μέλλον σου όσον αφορά στα οικονομικά ή τα κεκτημένα σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, διατήρησε την ψυχραιμία σου στην αντιμετώπιση των εξωτερικών γεγονότων και ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου, όταν νιώθεις ότι όλα γύρω σου καταρρέουν. Από τις 8 και μετά, που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Λέοντα, αναζήτησε έξυπνες διαφυγές από το καθημερινό σου πρόγραμμα που σε καταπιέζει και βρες τρόπο να αξιοποιήσεις πιο πρακτικά την επινοητικότητα και τη φαντασία σου, γιατί μόνο έτσι θα έχεις θετικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Από τις 18 Απριλίου, που ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, στα συναισθηματικά σου θα υπάρχουν ξεκαθαρίσματα, θα ειπωθούν πράγματα και θα φανούν καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί μία μέρα αργότερα στον Κριό, θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα και την σύναψη νέων ερωτικών σχέσεων, με πολλές προοπτικές ελπιδοφόρου μέλλοντος.

Αισθηματικές
Τον Απρίλιο θα είσαι ιδιαίτερα παθιασμένη με τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του, αρκεί να πάψεις να γκρινιάζεις για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους που διαφωνείτε. Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 και ο Άρης για όλη τη διάρκεια του Απριλίου στο ζώδιο του Ταύρου, τονίζουν τη γοητεία σου και η επιρροή που θα ασκείς στον σύντροφό σου θα είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να τον πείσεις να κάνει πραγματικότητα ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα. Δυσκολίες και προβλήματα, που μπορεί να είχες στη σχέση σου, τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσεις σελίδα, γεγονός που θα φέρει αέρα ανανέωσης στην κοινή σας καθημερινότητα. Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Με τις κατάλληλες κινήσεις και τις ανάλογες γνωριμίες που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 18, δεν αποκλείεται ο έρωτας να σε χτυπήσει… κατακούτελα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η ευστροφία, αλλά και ο δυναμισμός σου θα κυριαρχούν έντονα αυτό το μήνα. Κάποιες καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου, μπορείς τώρα να τις αλλάξεις και να συνεργαστείς καλύτερα και πιο αποδοτικά με τους συναδέλφους σου για να δώσετε πνοή ζωής στα κοινά σας οράματα. Το δεύτερο μισό του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, θα σου γίνουν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις για να εξελιχθείς, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδά σου και τις περιττές αγορές, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορείς τα τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν επιτυχία διάφορες συζητήσεις για αύξηση των εσόδων σου.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Απρίλιος θα είναι για σένα ένα μεταβατικό στάδιο για αυτά που θέλεις να κάνεις και θα συμβούν αρκετές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου που θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε αγχώσουν. Με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι τις 11, αλλά και της Έκλειψης Σελήνης που θα λάβει χώρα στις 4 στο Ζυγό, θα προκύψει ένα κύμα αντιξοοτήτων με επίκεντρο την υγεία και την εργασία σου. Συναισθηματικά, απόφυγε κόντρες, πείσματα ή εκδικητικές συμπεριφορές, όσο κι αν οι δικοί σου άνθρωποι σε φέρνουν στα όριά σου. Αν πιεστείς για νέες αποφάσεις, ζήτα πίστωση χρόνου, ώστε να είσαι όσο πιο σίγουρη γίνεται για τις επιλογές σου. Με δύο λόγια, η περίοδος θα είναι αρκετά φορτισμένη και με σύνθετη καθημερινότητα, η οποία θα απαιτήσει γερό νευρικό σύστημα, προγραμματισμένες κινήσεις, αλλά παράλληλα και καλλιέργεια των εναλλακτικών, όταν κάποιο πρόγραμμά σου ανατρέπεται. Στην εργασία σου, οφείλεις να υπερασπίσεις τα δικαιώματά σου με κάθε δυνατό τρόπο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο, χωρίς πολλές συγκρούσεις και εντάσεις. Βρες το χρόνο να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τις πραγματικές σου ανάγκες, ώστε να τα βρεις πρώτα από όλα με τον εαυτό σου και μετά με τους άλλους.

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτόν το μήνα θα πάρει τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα  που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό στις 4, ίσως νιώσεις κάπως μετέωρη και πάνω από τα συνηθισμένα ευαίσθητη, σε σχέση με την πίστη του συντρόφου σου. Ο Ερμής όμως, που θα κινείται στον Κριό το ίδιο διάστημα, θα σου δώσει τα κατάλληλα εγχειρήματα για να συζητήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της σχέσης σας. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους στις 11, οι αμφιβολίες σου θα μειωθούν αισθητά και η διάθεσή σου να επαναφέρεις το πάθος μεταξύ σας θα χαρίσει μία ευχάριστη νότα στην συνύπαρξή σας. Οι singles θα έχετε πολλές πιθανότητες να ξεκινήσετε τώρα μία σχέση με ένα άτομο που πολιορκείτε καιρό. Ο έρωτας καλά κρατεί και για εσάς.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολλή όρεξη να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Προσπάθησε να δουλέψεις πιο σκληρά και να έχεις καλύτερη συνεργασία με τους συναδέλφους, γιατί κάτι τέτοιο θα είναι προς όφελος σου και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τις επιδιώξεις σου με μεγαλύτερη ευκολία. Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά σου, που αν τα χειριστείς όπως πρέπει, θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά για να τα διατηρήσεις ως έχουν χρειάζεται ειδικός χειρισμός. Θα μπεις σε πολλές σκέψεις για να βάλεις καλύτερο πρόγραμμα και να οργανώσεις τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις, αν είσαι προσεκτική στις αγορές σου και αν το μυαλό σου δεν πάρει αέρα από στιγμιαίες επιθυμίες!ΙΧΘΕΙΣ
Ο φετινός Απρίλιος προμηνύεται θυελλώδης για εσένα με ανακατατάξεις στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Με τον Ερμή να κινείται από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 15 στο ζώδιο του Κριού, το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι εμπόλεμο. Ιδιαίτερα στις 4, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, μην κάνεις λάθη τακτικής που θα στρέψουν εις βάρος σου στοιχεία χρήσιμα για την άμυνά σου. Από τις 11 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Διδύμους, στο στόχαστρο των αλλαγών μπαίνει έντονα η επαγγελματική και η οικογενειακή σου ζωή. Ο κοινωνικός περίγυρος απορροφά την ενέργεια και τον χρόνο σου. Θύμα σε όλη αυτήν την ενασχόληση γίνεται η ερωτική σου ζωή και ευτυχώς που κάποιοι παράγοντες στη δουλειά σου κρατούν τον ενδιαφέρον σου στραμμένο εκεί και δεν θα τα ανακατέψεις περισσότερο από όσο ήδη είναι.

Αισθηματικές
Το ξεκίνημα του Απριλίου σε σπρώχνει να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό στη σχέση σου, γεγονός που θα κάνει τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον και να δεθείτε συναισθηματικά. Ο φετινός Απρίλιος σε γενικές γραμμές δεν είναι ο μήνας που θα συμβούν ιδιαίτερα αρνητικά γεγονότα, ούτε όμως θα μπορείς να βρεις την πλήρη εκπλήρωση που αναζητάς. Μπορείς ωστόσο, από τις 8 και μετά που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Λέοντα, να καλλιεργήσεις διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να τους δώσεις να καταλάβουν τις ανάγκες σου, χωρίς εξάρσεις και μελοδραματισμούς. Στο χέρι σου είναι να τα καταφέρεις να ελιχθείς και να μείνεις αλώβητη μέσα στα διάφορα γεγονότα της περιόδου, ιδιαίτερα κοντά στις 4, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης, και τελικά θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου. Αν είσαι single, φρόντισε να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή από τις 11 και μετά, που η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε ευνοήσει και οι τόνοι διασκέδασης που θα μπούνε στη ζωή σου θα σε ανεβάσουν και θα σου προσδώσουν μία παράξενη γοητεία, στην οποία κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας αρκετά καλά, αρκεί να εστιάσεις στους στόχους σου και να μην αναλωθείς σε άλλα θέματα, που μπορεί να μην έχουν και μεγάλη σημασία. Τις πρώτες ημέρες του Απριλίου φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Αυτό το διάστημα μπορεί να έχεις προτάσεις που μπορεί να φαίνονται πολύ δελεαστικές, αλλά μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι που μετά μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν φαίνονται. Εξέτασε καλά τα δεδομένα σου, συζήτησέ τα με αυτούς που εμπιστεύεσαι και ακολουθώντας τη λογική σου, πάρε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις για το καλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να καλυτερεύουν παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και περιττές αγορές, γιατί πολύ εύκολα θα βγεις εκτός προϋπολογισμού για ακόμη μία φορά.

 

Δείτε επίσης...

  • 1
  • 2
Prev Next

Όσα δεν πρέπει να τρώμε ποτέ μετά τις 9 το βράδ…

Υγεία n'Fitness

Όσα δεν πρέπει να τρώμε ποτέ μετά τις 9 το βράδυ

Τα όνειρά σας θα πρέπει να είναι γλυκά τα γεύματα που τρως όμως μετά τις 9 το ...

Read more

Άγριος Καυγάς Ζωής – Βούλτεψη! Δείτε Τους Καυτο…

Πολιτική

Άγριος Καυγάς Ζωής – Βούλτεψη! Δείτε Τους Καυτούς Διαλόγους

  Η συνεδρίαση για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική δεν ξεκίνησε με...

Read more

Κρήτη: Δεν ξανάγινε! Δείτε τι βρήκαν πρωί πρωί …

Χαβαλές

Κρήτη: Δεν ξανάγινε! Δείτε τι βρήκαν πρωί πρωί μέσα στην θάλασσα! Έμειναν όλο με το στόμα ανοικτό!

O δήμος Καντάνου - Σελίνου προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά αγνώστων για το π...

Read more

Καίτη Γαρμπή: Το νέο look, που θα σας αφήσει άφ…

Life n'style

Καίτη Γαρμπή: Το νέο look, που θα σας αφήσει άφωνους!

Την Καίτη Γαρμπή την ξέραμε όλοι καστανή...Ε, λοιπόν ή τραγουδίστρια αποφάσισε...

Read more

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η λίστα με τα ρουσφέτια τ…

Πολιτική

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η λίστα με τα ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Λευτέρης Κουρουμπλής, ανιψιός του Υπουργού διορίστηκε ως επικουρικός ιατρός...

Read more

Πασχαλινές Ευχές

Επικαιρότητα

Πασχαλινές Ευχές

Σας ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει το δρόμο σας και να σας οδη...

Read more

Μέχρι Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ! Τι ισχύει για όσ…

Επικαιρότητα

Μέχρι Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ! Τι ισχύει για όσους εργοδότες δεν δώσουν στην ώρα τους

«Δώρο Πάσχα» δικαιούνται όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέ...

Read more

Ο EFSF αναγνωρίζει ελληνική χρεοκοπία και κρατά…

Οικονομία

Ο EFSF αναγνωρίζει ελληνική χρεοκοπία και κρατά στάση αναμονής

Σε χρεοκοπία χωρίς επιπτώσεις - προς το παρόν - έκρινε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός...

Read more

Δείτε τι κάνει αυτό το σκυλάκι μόλις κοιμάται τ…

Stories

Δείτε τι κάνει αυτό το σκυλάκι μόλις κοιμάται το μωρό!(Video)

  Έχουμε βρει ένα από τα πιο αξιολάτρευτα βίντεο που έχουμε δει τον τελε...

Read more

Οι δανειστές θέλουν να ''φάει τα μούτρα της'' …

Οικονομία

 Οι δανειστές θέλουν να ''φάει τα μούτρα της'' η ελληνική κυβέρνηση

  Οι δανειστές θέλουν να ''φάει τα μούτρα της'' η ελληνική κυβέρνηση – Με ...

Read more

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Κύλιση στην Αρχή